KRAUSZ velger IBECO som eksklusiv agent for HYMAX produkter i Norge

Pressemelding                                                                                        Skien, Norge 210227

KRAUSZ velger IBECO som eksklusiv agent for HYMAX produkter i Norge

IBECO, et av Nordens ledende selskaper innen salg av kundespesifikke VA- og VVS-løsninger, er nå KRAUSZ nye eksklusive agent i Norge. I mange år har IBECO hatt agenturet i Sverige, men nå er det klart at IBECO Norge fra nå av tar over det norske markedet. KRAUSZ har blant annet Hymax og RepaFlex i sin portefølje.

– Det er en anerkjent og respektert produsent vi nå har inngått avtale med for IBECO i Norge. KRAUSZ er en av verdens ledende produsenter innen rørkoplinger og rep-muffer, og etter vår mening er deres trykkvannkoblinger fra Hymax de desidert beste på markedet. De holder høy kvalitet og er veldig enkle å montere. De jobber også kontinuerlig med utvikling av nye og innovative produkter. Derfor er vi veldig glade og stolte over at vi har blitt betrodd agenturet for dem i Norge også, sier Morten Belsvik, daglig leder i IBECO Norge.

I løpet av de årene som IBECO har hatt agentur for KRAUSZ i Sverige, har samarbeidet alltid fungert bra. Hymax, som er varemerket IBECO har jobbet mest med, har vært en suksess i Sverige, og nå ønsker KRAUSZ at IBECO Norge også skal ta vare på det norske markedet.

– Vi er glade for å kunne fortelle at vi har en nordisk samarbeidspartner på KRAUSZ produktene. IBECO Sverige har hatt en formidabel vekst på strekkfaste løsninger, og vi ønsker sammen med IBECO Norge å sette større fokus på brukervennligheten og den gode kvaliteten som Hymax produktene tilbyr. Spesielt på strekkfaste koplinger og reparasjonsmuffer, sier Dror Lev, Marketing & Sales Manager for KRAUSZ.

I forbindelse med overtagelsen av agenturet i Norge, har IBECO flyttet til nye større lokaler i Porsgrunn for å kunne holde lager av KRAUSZ-produkter i Norge. IBECO beholder det svenske lageret, som også vil støtte Norge med spesialtilpassede produkter.

– Vi ser mange synergier med å ha agenturet både for Sverige og for Norge. Nå vil vi ha vårt eget hovedlager med standardprodukter i Norge, samt rask tilgang til et bredere sortiment og spesialtilpassede produkter fra det Nordiske lageret i Sverige. Det er slik vi ønsker å jobbe med agenturene våre, og derfor er det ekstra gøy at KRAUSZ tar denne beslutningen, sier Andreas Carlberg, nordisk salgssjef for IBECO.


Siden 2019 har IBECO vært en del av Uniwater AB, som i dag består av Norvatek, Dala Kommunalteknik og Rostfria VA-system – pumpestasjoner med brønner av betong, glassfiber og rustfritt stål. ASB – elektrisitet og automatisering. ELVA og Emendo – behandling og vannverk. IBECO – produkter og tjenester i VA og VVS. Datterselskapene vil beholde navnene sine og fungere som uavhengige selskaper med støtte fra morselskapet i konsernet.


For mer informasjon kan du kontakte:
Andreas Carlberg, nordisk salgssjef i IBECO AB, tlf. +46 (0)70 295 69 09
Morten Belsvik, daglig leder IBECO Norge, tlf. +47 (0)73 930 05 002

www.ibeco.se                        www.ibeco.no

Anders Ekhammar, presseansvarlig i Uniwater AB, tlf. +46 (0)70 746 25 79,
e-post: anders.ekhammar@perspective.se


 

IBECO er en uavhengig leverandør av kundetilpassede VA- og VVS-løsninger. Selskapet ble stiftet i 1968 og har i hovedsak kunder innen kommuner, VA-/VVS-entreprenører samt industri. IBECO samarbeider med alle VA/VVS-grossister, og i 2020 omsatte selskapet for cirka 90 MSEK. Siden 2019 har selskapet vært en del av Uniwater AB (tidligere Norvatek Invest).

Vil du vite mer? La oss kontakte deg: