Avløpspumper

Eisele avløpspumper

Eisele har en lang historie og ekspertise innen pumpeproduksjon som strekker seg fra etableringen i år 1887.  

Eisele avløpspumper er perfekte ved VA renoveringsarbeider eller for tømming av basseng på renseanlegg. Sammen med CHERNE rørpropp med rørgjennomføring kan man enkelt lede om mediet med pumping

Pumpene er selvsugene, med en unik konstruksjon. En diafragmapumpe montert bak en sentrifugalpumpe på samme pumpeaksel. Etter at diafragmapumpen har suget ut luften av slangen og pumpehuset tar sentrifugalpumpen med sin store kapasitet over.  

Pumpehjulet ligger i et oljebad som kjøler og smører, noe som gjør at pumpen kan tørr kjøres. Akseltetningene er laget av ett keramisk materiale som gjør pumpen spesielt egnet for avløpsvann som kan inneholde slam, sand og grus.

Pumpene har som standardutrustning termisk motorbeskyttelse og bryter derfor pumpen automatisk ved driftsstopp.

  • Finnes både med elektrisk eller dieseldrift
  • 3 til 12 kW
  • Kapasitet 23 til 65 liter per sekund
  • Selvsugende
  • Tørrkjøring skader ikke pumpen
  • Robust konstruksjon
  • Finnes for utleie

Slamsuging

Tømmer enkelt bassenger ved renseanlegg. Bare rulle Eisele pumpen frem til bassengkanten og slippe ned slangen. Etter en liten stund har membranpumpen suget ut luften av slangen og pumpehuset. Deretter tar sentrifugalpumpen - med sin betydelige større kapasitet - over og tømmer raskt bassenget.

Forbipumping
Ett annet anvendingsområde er f.eks i kombinasjon med våra propper med gjennomføring. Pumpen kan settes på gatenivå og avløpet kan på ett enkelt sett ledes bort. 

Pumpene kan tørrkjøres uten problem.

Tips!

Kontakt oss for rådgivning om hvilken pumpe som passer for Din applikasjon.

Vil du vite mer? La oss kontakte deg: