Handlevogn ( 0 )
nob

Alt du trenger innen VA og VVS.

Uansett hva du trenger for å bygge et velfungerende vann- og avløpssystem av høyeste kvalitet, har vi løsningene - fra den minste rørdiameteren og ventiler, til pumper og de største overvannsledningene.

Tilgjengelighet er trygghet.

Ofte sender vi bestillingen din fra et av våre lager samme dag som vi mottar den. Du kan være trygg med vår service; vi hjelper deg til alt du har bestilt er installert.

Vi er et agentur innen Vann og Avløp (VA) og Sanitær (VVS) med over 50 års erfaring fra bransjen. Gjennom å representere produsenter fra hele verden har vi et sortiment som gjør oss til en samarbeidspartner med både bredde og spisskompetanse.

Kontakt oss

Født av en visjon.

I 1968 startet IBECO av den første generasjonen Berglund, Fritz Berglund, også kjent som Millimeter-Fritz, som på den tiden hadde mesterbrev innen VVS-faget. Han startet raskt sin yrkeskarriere med kvalifiserte løsninger innen Vann og Avløp (VA) og Varme, Ventilasjon og Sanitær (VVS)-bransjen. Selskapet ble senere et ledende navn innen høy servicegrad og kvalitet.

Les mer

Vår ledstjerne.

Våre tre verdier er fundamentet vi bygger vår verdigrunnlag på, den ledetråden som holder IBECOs kurs stabil i en tid med kontinuerlige endringer.

Kunnskap

Kjernen i vår virksomhet utgår fra hver enkelte medarbeiders ekspertise. Sammen bidrar vi med en dyp og bred kunnskap som skaper forståelse for dine behov, og arbeider mot en bærekraftig utvikling, for deg – og for oss.

Kvalitet

Med våre kunnskaper følger en streben mot kvalitet. Og da handler det om mye mer enn at våre produkter skal ha en overlegen ytelse og at vi skal være på tå hev når det gjelder vår service mot deg. Det handler også om å utnytte vår kunnskap for nye innovasjoner og forbedringer, å finne enda bedre måter å gi deg det du trenger på, og på den måten bygge nære, langsiktige relasjoner.

Samhold

Vi er stolte av å være en del av Uniwater, en gruppe selskaper som deler en sterk fellesskapsfølelse, der engasjement og gjensidig forståelse står i sentrum. Vi er også inkluderende og lydhøre overfor hverandre og samfunnet vi opererer i; hver stemme skal bli hørt og respektert. På denne måten bidrar vi til at vi alle sammen blir bedre og sterkere.

Uniwater-konsernet.

IBECO er en del av Uniwater-konsernet. Uniwater er en nordisk konsern med datterselskaper spesialisert på VA-løsninger og vanninfrastruktur. Uniwater driver virksomhet innen fem spesialområder: Pumpestasjoner, Automatisering, Vannbehandling, Produkter og Løsninger. Sammen danner disse områdene et unikt spekter av spesialisttjenester og produkter for utvikling av VA-infrastruktur.

Les mer om Uniwater her

Vil du vite mer? La oss kontakte deg!