Handlevogn ( 0 )
nob

Et bærekraftig samfunn.

Miljøspørsmål er viktige for oss. Derfor arbeider vi med å integrere bærekraftighet i hele vår virksomhet, og vi deltar aktivt i å redusere utslipp av klimagasser.

Vår innsats for et bærekraftig samfunn.

Vi fokuserer vår innsats for bærekraftighet på kvalitets- og miljøsertifisering, samarbeid med leverandører, utleie og opplæring for å øke vår evne til å hjelpe deg med å ta ansvarlige valg.

Mange av våre leverandører er ledende innen klimaområdet, så vi lar dem inspirere oss. Sammen omstiller vi oss til klimavennlige løsninger. Dette kan innebære å velge grønn strøm, bruke resirkulerte materialer eller optimalisere transport.

I tiden

Leie VA-utstyr etter behov, istedenfor å kjøpe den, er en betydningsfull del av den sirkulære økonomien som verner om miljøet. Og dette har våre kunder kunnet gjøre hos oss siden 1988 gjennom IBECO Rental.

Les mer

Ibeco Rental er en pioner innen utleie i VA-bransjen.

Vi har en ledende posisjon i Norden innen salg av skreddersydde VA- og VVS-løsninger. Siden 1988 har Ibeco også tilbudt kundene muligheten til å leie VA-utstyr etter behov. I begynnelsen ble utleien primært gjort lokalt i Borlänge-området. Etter hvert har forretningsmodellen utviklet seg, blitt landsdekkende, og i 2020 ble satsningen intensivert. Urban Edlund hos Ibeco Rental i Göteborg var den første medarbeideren som ble rekruttert for å jobbe dedikert med utleievirksomheten.

Les mer

Vil du vite mer? La oss kontakte deg!