Handlevogn ( 0 )
nob

Renseplugger

Vi tilbyr et stort utvalg av renseplugger som er designet for ulike formål. Disse pluggene brukes til hydrostatisk testing, rengjøring, tørking og fjerning av rusk, rust og drenering i rørsystemer. De sikrer effektivitet og pålitelighet i ulike vedlikeholds- og inspeksjonsprosesser.

  Viser 7 produkter

  Tips!

  Ta gjerne kontakt med IBECO AS for hjelp til valg av riktig renseplugg. Vi lagerfører et stort utvalg av plugger og har tilgang på alt av spesialplugger. Vi finner en løsning sammen. 

  IBECO rørplugger brukes til mekanisk rengjøring av vann- og avløpsledninger med mer. Rørpluggene kommer i ulike utførelser og hardhetsgrader.

  Rørledninger som brukes til transport av vann, avløp, gasser og kjemikalier med mer trenger rengjøring. Avleiringer og avfall som blir liggende i ledningen fører til betydelig redusert kapasitet, noe som fører til økte kostnader. Det er heller ikke uvanlig å finne byggavfall og lignende i nylagte rørledninger. Disse problemene løses enkelt og effektivt ved å rense røret med rørplugger.

  I rørsystemer der det transporteres ulike typer medier, er det økonomisk nødvendig å skille produktene. Dette løses utmerket med rørplugging.

  Vi tilbyr ulike typer rørplugger i vårt produktutvalg avhengig av hvilket arbeid som skal utføres. Rørpluggene er laget av polyuretanskum med ulik tetthet som er dekket med polyuretangummi. Rørplugger av polyuretan har fordelen med å enkelt passere ventiler, korte bend og ulike rørdimensjoner. Faste avsender- og mottakerstasjoner kan installeres der rørpluggene brukes kontinuerlig.

  • DN50 - DN2000
  • Produsert av polyeruthan
  • Brett sortiment

  Vil du vite mer? La oss kontakte deg!